avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sunat si amenintat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sunat si amenintat

Buna seara. Acum ceva timp am publicat un anunt cu o masina de a mea avarianta, avusem un accident cu ea. Intr-o zi m-au sunat niste tigani si ca vor masina. Iei mi-au oferit jumatate din suma din care am cerut eu. A inceput sa se milogeasca ca n-are bani ca nu stiu ce ca e lovita tare, ca bat tacheti, ca merge greu ambreaju si alte chestii. A inceput sa o dea cu frate,men si alte cele. I-am zis ca nu pot sa o dau atat de putin. Si l-a un moment dat i-am zis ca ma mai gandesc si il sun maine,ca sa pot scapa de el. Intre timp pana sa-l sun eu a doua zi cica si-a procurat piesele de care are nevoie din dezmebrari. Problema e ca nu stiu cum si-a procurat el piesele pt ca nici macar capota nu i-am deschis-o pt ca nu se deschidea. Masina avea niste erori iar fara capota deschisa nu puteai sa-ti dai seama daca mai era si altceva lovit in compartimentul motor. Ma suna asta a doua zi si ca si-a luat piesele sa ne intalnim sa-i dau masina si sa-mi dea bani. L-am intrebat ce piese si-a luat el daca nici macar nu l-am sunat sa-i aprob. A inceput sa ma injure si sa ma ameninte. Ca ori ii dau masina ori ii dau bani ori ma da la nu stiu ce clan de tigani si am sa vad eu. A inceput sa ma ameninte si ca imi ia masina din parcare si ca-mi trimite bani unde vreau eu. Acum problema e ca sunt apelat de el de pe 3 numere de telefon diferite de 2 -3 ori pe zi. I-am zis ca nu i-o dau si ma ameninta. Chestia e ca nu am nici un act doveditor sau sa fi luat bani de la el. Singura chestie e ca am vorbit fata in fata. Nu stie unde stau cum ma numesc sau alte chestii. As vrea sa stiu daca as putea depune intr-un mod plangere impotriva lui si daca s-ar merita?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:49, 3 Ianuarie 2020
meregti si depuneti plangere la politie pentru hartuire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme casco euroins puya_vali puya_vali Buna ziua, ma numesc Valentin si am o problema cu firma de asigurari EUROINS. In luna martie a anului 2010 am incheiat un contract de asigurare casco cu firma ... (vezi toată discuția)
Am fost inselat si acum sunt acuzat sevraj929 sevraj929 Buna ziua! In urma cu cateva luni am dat la schimb masina mea pe o alta masina si 1300 de euro. In drum spre casa am observat ca motorul se supraincalzea. ... (vezi toată discuția)
Probleme la constatare dauna rca alex_bontea alex_bontea Va rog sa ma ajutati, am o problema mai ciudata si nu stiu cum sa o tratez. Pe unul dintre angajatii mei l-a lovit cineva din spate, pe DN1 in Alesd. In prima ... (vezi toată discuția)