avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Continuitate indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Continuitate indemnizatie crestere copil

Buna, ma aflu in CCC si urmeaza sa nasc al doilea copil. Intrucat primul copil s-a nascut pe 2 martie 2018, cred ca ar fi trebuit sa-mi reiau activitatea la serviciu pe 2 februarie 2020. Avand insa in vedere ca urmeaza sa nasc la sfarsit de ianuarie 2020, voi intra din CCC1 direct in CCC2. Ce acte trebuie depuse in acest caz? De exemplu, adeverinta cu veniturile pe ultimele 12 luni, o obtin de la angajator sau de la Agentia responsabila de plata indemnizatiei pt CCC1? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:31, 6 Ianuarie 2020
Adeverinta o luati de la AJPIS .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! sunt în ccc și sunt însărcinată primul copil ... Ptk1 Ptk1 Bună ziua! Sunt în CCC și sunt însărcinată primul copil împlinește 2 ani pe 15 iulie 2021 iar eu voi naște pe 25 iunie 2021 Trebuie sa duc ceva la ... (vezi toată discuția)
Plata concediului postnatal ramqby ramqby Buna seara si La multi ani!! Va rog sa-mi spuneti cati bani voi lua fiind in concediu postnatal,daca in ultimele 12 luni venitul meu a fost de ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)