avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna

Buna Dimineata.
Lucrez la o firma care distribuie Marfa la Mega Image Cluj-Napoca.
Seful de deposit m-a trimis acasa dupa ce a aflat ca am luat concediu de odihna in data de 3 - 6 - 7 -8 Ianuarie. Am anuntat angajatorul meu la timp.
Seful de deposit m-a amenintat azi dimineata ca ma da afara. Nu este prima data cand ma ameninta. Spune ca Vorbeste cu directorul mare si ma pune la Disciplinar.
In data de 31 Decembrie am fost trimis sa ajut la un magazine la descarcat de Marfa. Colegul a luat 2 beri si a consumat alcohol in timpul programului de lucru.
Seful de depozit nu a facut nimic.
Ce propunere aveti?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: VasileStefan , utilizator 12:31, 6 Ianuarie 2020
Exista vreo cerere de CO semnata de dvs.?
Da exista.
Nelamurirea dvs care este : amenintarea ca va da afara sau consumul de alcool al colegului dvs?
Amenintarea
Pentru a se materializa acest fapt, trebuie a se tina seama de mai multe aspecte ...
Astfel :
a) împrejurările în care fapta a fost săvârşită;
b) gradul de vinovăţie a salariatului;
c) consecinţele abaterii disciplinare;
d) comportarea generală în serviciu a salariatului;
e) eventualele sancţiuni disciplinare suferite anterior de către acesta.

sau

poate decide desfiintarea postului...

Alte discuții în legătură

Concediere disciplinara BogdanBurtila BogdanBurtila Salut, Am probleme cu un subordonat ce nu isi respecta atributiile. Nu ai cu cine sa te intelegi si mai grav a inceput sa vorbeasca urat, sa trimita ... (vezi toată discuția)
Comportament inadecvat intre sef si subordonat popc popc intr-o discutie pe teme de servici un(o) coleg(o) m-a jignit de fata cu toti colegii din birou. i-am spus ca are dreptate in problema respectiva dar nu e ... (vezi toată discuția)
Am fost obligata si amenintata sa semnez o cerere de demisie ... ce pot sa fac? ramona maria ramona maria Buna, Pe data de 15.09.2010 am fost obligata sa semnez o cerere de demisie, iar contractul individual de munca mi s-a incheiat pe data de 30.09.2010 . (15 ... (vezi toată discuția)