avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Probleme cu declaratia 390
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Probleme cu declaratia 390

Încerc să generez declarația 390 pentru câteva luni din trecut.
Nu îmi apar datele despre facturi pentru bilete de avion pe care le-am cumpărat de pe Wizzair.
Eu folosesc programul Saga pentru facturare, și pentru a produce declarațiile automat.
Trebuie să îmi apară și facturle respective în declarație?
Facturile conțin CUI-ul de la Wizzair, începând cu HU (de la Ungaria, în loc de RO), deci sunt achiziții intracomunitare. Dar fiind în lei, le-am introdus în Saga în lei. Trebuie cumva să le pun în Euro ca să apară în 390?

Alte discuții în legătură

Pfa, modificare declarații, 092, modificare declaratii din urmă Petrovic Petrovic Vreau să vă întreb ce declarații trebuie să depun în contextul de mai jos: În decembrie 2018 m-am înregistrat ca PFA, fără TVA, CAEN-uri de sistem ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara- program saga -ajutor sub_bass2002 sub_bass2002 Buna. Am introdus o factura pentru marfa din ungaria in intrari in valuta in saga si am pus la taxare inversa. Am facut decontul de tva si s-a majorat tva-ul ... (vezi toată discuția)
Tva factura wizz air mutzunake mutzunake Buna ziua, Am cumparat un bilet de avion pe firma de la WizzAir . Am primit factura de la Wizz Ungaria , factura este fara tva . Trebuie sa inregistrez ... (vezi toată discuția)