avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit datorat si ne platit
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit datorat si ne platit

Bună ziua! Dacă primăria nu imi trimite înștiințarea de plata a impozitului (de 18 ani nu a trimis niciodată) ce risc dacă nu mai plătesc impozitul? Adică să nu mă duc să întreb eu cât le datorez. Asta fiindcă de 2 ani imi tot calculează restanțe după ce plătesc odată in martie. Ba uită să imi ia pentru mașini, altădată pentru terenuri.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Ianuarie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:16, 4 Ianuarie 2020
Legal exista termen de prescriptie drept de executare debite fata de stat
Chiar daca dv nu ati primit instiintare anuala despre sumele datorate la buget,creditorul stat prin autoritatea fiscala teritoriala face dovada obligatiilor dv prin impunerea anuala
Sunt probleme distincte impunerea anuala si comunicarea obligatiilor catre contribuabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este termenul de prescriptie daca nu am platit taxele si impozitele? POPA C, POPA C, Care este termenul de prescriptie daca nu am platit taxele si impozitele la consiliul local de sector? Multumesc. (vezi toată discuția)
Taxe si impozite locale, obligatiile primariei vodzila57 vodzila57 Buna ziua, Privind taxele si impozitele locale doresc si eu cateva lamuriri daca ma poate ajuta cineva: 1). Primaria are obligatia de a transmite ... (vezi toată discuția)
Neplata impozitului la casa cu teren 1300 mp GABYBABY GABYBABY TATAL MEU NU A MAI PLATIT IMPOZITUL DE 6 ANI LA CASA SI CURTE 1300 MP,ACUM EU FIICA LUI VREAU SA VAND ACEA CASA CU TEREN SI M-AM TREZIT CU UN IMPOZIT DE 36 MIL ... (vezi toată discuția)