avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... suprapunere concediu
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

suprapunere concediu

daca sunt in concediu de crestere a copilului, si mai am 60 si ceva de zile pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului, eu fiind insarcinata cu al 3-lea copil (cel mai mare are 6 ani jumate), pot face cerere de suprapunere de concediu?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 16:02, 5 Ianuarie 2020
Suprapunerea intervine doar daca nasteti un copil in perioada in care deja sunteti in Concediu pentru crestere copil-CCC
Spre exemplu
Beneficiati de CCC in perioada Ianuarie 2020-Decembrie 2022.
Daca in perioada asta nasteti un nou copil atunci aveti dreptul la indemnizatia ce o primiti pentru cel ce va aflati in CCC precum si la un stimulent ( acum in suma de 1250 lei ) pentru copilul nascut acum.
Stimulentul in primiti pana in Decembrie 2022, urmand ca dupa sa primiti doar indemnizatia pentru copilul nascut in perioada cat va aflati in CCC.
Sper ca s.a inteles ce vreau sa spun...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie Dianageorgiana2019 Dianageorgiana2019 Buna ziua! In septembrie 2019 am nascut prima mea fetita, iar inainte sa nasc am beneficiat de 90 de zile de concediu ptr sarcina cu risc.Eu vreau sa raman ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Elenaa6 Elenaa6 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Acum sunt in concediu crestere copil pana in mai 2020. Am aflat ca sunt insarcinata si o sa nasc in mai 2019. ... (vezi toată discuția)