avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu privire ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu privire la ce ati scris in articol mai sus (va adresez intrebarea dupa incheierea ghilimelelor mai jos): “ În situaţia în care, în intervalul de doi ani de la naşterea primului copil, mama rămâne însărcinată

Indemnizatie pentru cresterea celui de-al 2-lea copil conform legislatie 2022
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 12:30, 29 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din articol : " ... indemnizația calculată pentru cel de-al doilea CCC, solicitat la mai puțin de un an de la încheierea anteriorului concediu, are o valoare mai mică decât cea a anterioarei indemnizații, solicitantul are dreptul la indemnizația primită în cazul primului CCC. ... "
Si daca o sa nasteti in interiorul celor 2 ani ( 3 in cazul copilului cu handicap) o sa primiti indemnizatia pentru primul, cea pe care o primeati pana la nastere, plus un stimulent de 1314 ( parca aceasta este valoarea actuală) pentru al doilea pe toata perioada suprapunetii celor doua concedii, urmand ca la finalul celor 2 sau trei ani sa ramaneti cu indemnizatia pentru al doilea copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suprapunere concediu mee_mii mee_mii daca sunt in concediu de crestere a copilului, si mai am 60 si ceva de zile pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului, eu fiind insarcinata cu al 3-lea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestre copil elena_lazar78 elena_lazar78 Buna ziua, am un copil de 1 an si 10 luni pentru care primesc indemnizatia si sunt insarcinata in 7 luni. Dupa nastere se va prelungi concediul cu inca 2 ani ... (vezi toată discuția)
Nasterea celui de al 2-lea copil inainte de a termina cic pentru primul copil - firma in insolventa juridica Ramona2010 Ramona2010 Buna ziua, ma aflu in CIC pana in noiembrie 2010, iar in octombrie 2010 urmeaza sa dau nastere celui de-al 2-lea copil. Firma la care am lucrat se afla in ... (vezi toată discuția)