avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general IF cheltuieli deductibile
Discuție deschisă în Contabilitate în general

IF cheltuieli deductibile

Buna ziua. As vrea sa intreb:
- daca se poate inregistra(pentru IF) la cheltuieli deductibile un bon fiscal de materiale pentru activitate in val. de 80 ron daca nu are stampila furnizor?
-au intervenit ceva modificari in ceea ce priveste inregistrarile in Registrul inventar, sau raman doar mijloacele fixe?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters109653 , utilizator 17:44, 6 Decembrie 2009
1. Nu
2. In registru se consemneaza ( inventariaza) toate posturile bilantiere ( de activ si de pasiv) .
Ultima modificare: Duminică, 6 Decembrie 2009
ContSters109653, utilizator
Va multumesc mult.
if= intreprindere familiala ; dinsii fac conta in partida simpla si ca urmare nu intocmesc bilant; in registrul inventar se inregistreaza mijloacele fixe
Asa stiam si eu. Va multumesc.
da.......

Mi-a zburat gandul la IFN..........
Eu trec in reg.inv. mijloacele fixe si obiectele de inventar .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot lasa registrul inventar gol? marius1975_2 marius1975_2 Sunt un PFA - Servicii software. Lucrez de acasa si folosesc laptopul proprietate personala (nu-i cumparat pe PFA). Pot sa las registrul inventar gol? Nu ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa Lavinika Lavinika Va rog, daca poate sa-mi zica cineva cum se procedeaza in contabilitatea PFA-urilor in urm. caz: ( eu lucrez pt un CIM dar este la fel ca si la pfa, nu?) - pt ... (vezi toată discuția)
Ce trec in registrul inventar? olioli olioli Am doua luni de activitate ca intrepr. indiv.: prestez servicii tip after-school si nu am achizitionat niciun fel de bun, intrucat eu imi desfasor activitatea ... (vezi toată discuția)