avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general IF cheltuieli deductibile
Discuție deschisă în Contabilitate în general

IF cheltuieli deductibile

Buna ziua. As vrea sa intreb:
- daca se poate inregistra(pentru IF) la cheltuieli deductibile un bon fiscal de materiale pentru activitate in val. de 80 ron daca nu are stampila furnizor?
-au intervenit ceva modificari in ceea ce priveste inregistrarile in Registrul inventar, sau raman doar mijloacele fixe?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters109653 , utilizator 17:44, 6 Decembrie 2009
1. Nu
2. In registru se consemneaza ( inventariaza) toate posturile bilantiere ( de activ si de pasiv) .
Ultima modificare: Duminică, 6 Decembrie 2009
ContSters109653, utilizator
Va multumesc mult.
if= intreprindere familiala ; dinsii fac conta in partida simpla si ca urmare nu intocmesc bilant; in registrul inventar se inregistreaza mijloacele fixe
Asa stiam si eu. Va multumesc.
da.......

Mi-a zburat gandul la IFN..........
Eu trec in reg.inv. mijloacele fixe si obiectele de inventar .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot lasa registrul inventar gol? marius1975_2 marius1975_2 Sunt un PFA - Servicii software. Lucrez de acasa si folosesc laptopul proprietate personala (nu-i cumparat pe PFA). Pot sa las registrul inventar gol? Nu ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa Lavinika Lavinika Va rog, daca poate sa-mi zica cineva cum se procedeaza in contabilitatea PFA-urilor in urm. caz: ( eu lucrez pt un CIM dar este la fel ca si la pfa, nu?) - pt ... (vezi toată discuția)
Ce trec in registrul inventar? olioli olioli Am doua luni de activitate ca intrepr. indiv.: prestez servicii tip after-school si nu am achizitionat niciun fel de bun, intrucat eu imi desfasor activitatea ... (vezi toată discuția)