avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Calcul co risc maternal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Calcul co risc maternal

Buna seara. Cum se calculeaza co de risc in situatia in care ultimele 6 luni au fost de indemnizatie de crestere? Se iau ultimele 6 luni lucrate de dinainte? Care e formula de calcul? Multumesc Astept un raspuns

Alte discuții în legătură

Calcul concediu de risc maternal Agripin Agripin Ma puteți ajuta va rog cu calculul unui concediu de risc maternal ? Salariul brut pe luna octombrie a fost 2200, iar din noiembrie a fost 2520. Mulțumesc (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza?85% copil3 copil3 pana in mai 2008 am fost in cic(pt bebe1).am lucrat 3 luni apoi am intrat in prenatal(bebe2). cum se calculeaza veniturile pt perioada cat am fost in cic?6 ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical in somaj dupa ccc si incetare ctr de munca Cric_v Cric_v Buna ziua. Va rog daca puteti sa-mi spuneti cum se calculeaza corect CM pentru octombrie daca veniturile mele in ultimile 6 luni sunt urmatoarele:ron mai - ... (vezi toată discuția)