avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum se calculeaza?85%
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum se calculeaza?85%

pana in mai 2008 am fost in cic(pt bebe1).am lucrat 3 luni apoi am intrat in prenatal(bebe2).
cum se calculeaza veniturile pt perioada cat am fost in cic?6 mil sau veniturile de dinaintea primului cic?
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: copil3 , utilizator 19:24, 27 Ianuarie 2009
Nu se iau in calcul veniturile de dinainte de primul concediu ingrijire copil.
pentru calcul indemnizatiei de crestere copil se ia ca si baza de calcul media venitului net realizat in ultimul an calendaristic
in cazul tau, ai beneficiat de indemnizatia de crestere de copil...nu se ia baza de calcul indemnizatia, ci se merge in continuare cu indemnizatia de crestere copil!!
adica 600 lei!!!
Ultima modificare: Marți, 27 Ianuarie 2009
Irina Havirneanu, Alte profesii
Pentru cel de-al doilea copil vi se vor lua in calcul veniturile realizate timp de 12 luni anterior datei nasterii acestuia.
La stabilirea bazei de calcul a indemnizatiei pentru cresterea copilului se iau in considerare toate veniturile realizate de persoana indreptatita, obtinute in conditiile legii5, precum si veniturile aferente perioadelor asimilate .
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Norme metodologice - calcul indemnizatie copil CLAUDIA99 CLAUDIA99 Buna seara, Am citit normele de aplicare a noii ordonante si sunt nelamurita. Am un copil de 2 ani jumate si trebuie sa nasc pe 20 ianuarie (bebe2). Cele 12 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere celui de-al doilea copil ruxandra1977 ruxandra1977 Buna! Este prima data cand scriu pe aici. Am o intrebare, daca imi puteti raspunde, v-as multumi mult. Am un baietel de un an si 3 luni. Ne dorim f mult un ... (vezi toată discuția)
Legea mamelor mosghita mosghita Sotia a nascut pe 15.07.2008 o fetita! vrea sa stiu si eu cum se calculeaza 85%din media veniturilor din ultimul an? Daca are cineva timp sa detalieze? (vezi toată discuția)