avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dovada demersuri drept preemptiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dovada demersuri drept preemptiune

In 2006 s-a facut o promisiune bilaterala de vanzare-cumparare teren extravilan. S-a facut la notar si s-a mers pe promisiunea de vanzare-umparare pentru ca terenul nu avea carte funciara. In 2006 nu se mai cerea dovada demersuri drept preemptiune. Cum nici pana n 2018 nu am reusit sa facem carte funciara ca si promitent vanzator am facut actiune solicitand o horarare care sa tina loc de act autentic si sa putem noi(promitentii cumparatori) intabularea. Mentionez ca inca de atunci suntem in posesia terenului , ca am achitat integral pretul terenului, ca noi am deschis rol fiscal si platim anual impozitul in numele nostru. Acum s-a repus cauza pe rol si ni se cere dovada ca am facut(ca si promitent cumparator) demersurile privind dreptul de preemptiune.
Ce este de facut???

Alte discuții în legătură

Promisiune bilaterala de vanzare-cumparare nn1953 nn1953 Buna ziua. La data de 19 martie 2015, am incheiat la notar o promisiune bilaterala de vanzare-cumparare pentru un teren de 2200 m.p.,eu fiind cumparatorul. Am ... (vezi toată discuția)
Vânzare către terț a cotei părți din teren in indiviziune cu promisiune bilaterală de vânzare, fără consultarea celorlalți coproprietari gdracea68 gdracea68 Soțul meu deține împreună cu unchiul și mătușa sa un teren in indiviziune. Acum 2 ani, mătușa a făcut la notar o promisiune de vânzare către o ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, În decembrie 2015 am încheiat o promisiune de vânzare-cumpărare ... Cezar Dragon Cezar Dragon Bună ziua, În decembrie 2015 am încheiat o promisiune de vânzare-cumpărare pentru un teren agricol extravilan la notar urmând să încheiem contractul ... (vezi toată discuția)