avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Divort
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Divort

As vrea sa divorțez si nu am actul de căsătorie din cipru,Cum sa il obțin?
Cel mai recent răspuns: Baby.sas , utilizator 15:12, 6 Ianuarie 2020
Nu aveti nevoie de certificatul de căsătorie in original pentru divorț, este suficientă si o copie simpla a acestuia. Important este ca acea căsătorie sa fi fost transcrisă in Romania si sa vi se elibereze si certificat românesc de căsătorie.
Ar fi indicat sa contactați un avocat( recomandat sau de pe forum) deoarece procedurile cu element de extraneitate sunt mai dificile si pot comporta probleme pentru o persoana fara pregătire juridică.
Dacă aveți o copie, este în regulă, probleme iau naștere în caz contrar, întrucât veți fi nevoită să mergeți acolo pentru a obține un duplicat!
Nu pot să imi permit sa ajung in Cipru prin Ambasada României în Cipru nu pot sa obtin certificatul de căsătorie? Sa pot divorta in Romania? Sunt susținută de avocatul meu dar nimeni nu ne da un răspuns!
Mandatați cu procură autentică un avocat din Cipru să vă obțină un duplicat!
Prin Consulat nu se poate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort Baby.sas Baby.sas Sunt căsătorită in Cipru in 2011 cu cetățean pakistanez nu e nici o iubire m-am reîntors în România dar certificatul de căsătorie a rămas la el ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere anabia anabia buna seara,mi-am pierdut certificatul de nastere,cum ar trebui sa procedez mai departe pentru a avea o copie legalizata a acestuia ?Tin sa precizez ca eu sunt ... (vezi toată discuția)
Obtinere duplicat certificat nastere anyta07grz anyta07grz buna seara/ Fetita mea are varsta de 20 ani este plecata din tara, si-a pirdut certificatul de nastere( i-au fost furate actele certificatul de nastere si ... (vezi toată discuția)