avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobandire permis de conducere dupa noul cod rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobandire permis de conducere dupa noul cod rutier

Daca in 5 mai 2019
mi a fost retinut permisul de conducere ptr 90 de zile ptr viteza insa l am redobandit la 30 de zile dupa examen.,in ce situatie sunt acum cand am primit acasa in 31.12.2019 o instiintare ca in 23.11
2019 am avut viteza ..(cred ca peste 100 )nu era specificata.Cat timp voi avea permisul suspendat?Pot merge la examen de redobandire a permisului dupa 30 de zile???

Alte discuții în legătură

Suspendare permis de conducere machi machi Daca in 5 mai 2019 mi a fost retinut permisul de conducere ptr 90 de zile ptr viteza insa l am redobandit la 30 de zile dupa examen.,in ce situatie sunt ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate predare permis de conducere suspendat 90 de zile în termen de 5 zile: nu sunt în țară și nu revin în viitorul apropiat. ce este recomandat să fac, cum să procedez? xenter22 xenter22 Buna ziua, Au primit parintii un pv prin care mi se suspenda permisul pentru 90 zile (pt viteza) si se mentioneaza pe instiintare ca trebuie sa predau ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat , redobandire permis andrea05 andrea05 Mi s - a suspendat permisul pentru 90 de zile in 2019. Am dat in judecata, abia in 2022 ianuarie a fost procesul, si l am pierdut. Intrebarea este ca, azi daca ... (vezi toată discuția)