avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis de conducere

Daca in 5 mai 2019
mi a fost retinut permisul de conducere ptr 90 de zile ptr viteza insa l am redobandit la 30 de zile dupa examen.,in ce situatie sunt acum cand am primit acasa in 31.12.2019 o instiintare ca in 23.11
2019 am avut viteza ..(cred ca peste 100 )nu era specificata.Cat timp voi avea permisul suspendat?Pot merge la examen de redobandire a permisului dupa 30 de zile???
Cel mai recent răspuns: machi , utilizator 10:21, 7 Ianuarie 2020
Instiintare de unde? Si ce continut are acea instiintare?
Depuneți plângere contravențională și solicitați anularea procesului verbal pentru că nu este specificată fapta (valoarea vitezei).
De la serviciul politiei rutiere este instiintarea...si mi se cere sa specific cine a condus atovehicolul cu nr de inmatriculare....,.in data de 23.11.2019 la ora...,,deoarece a circulat cu viteza pe sectorul de drum E578 incalcand articolul 121/1 din HG...
Multumesc!
Din cate am inteles de la politia rurala. cei care nu au specificata viteza in acea instiintare inseamna ca au avut peste 100km /h si deci se va retine permisul de conducere!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire permis de conducere dupa noul cod rutier machi machi Daca in 5 mai 2019 mi a fost retinut permisul de conducere ptr 90 de zile ptr viteza insa l am redobandit la 30 de zile dupa examen.,in ce situatie sunt acum ... (vezi toată discuția)
Ce se poate întâmpla dacă nu comunic, la solicitarea poliției rutiere, datele conducătorului auto care se afla la volan la un moment dat? dorinelh dorinelh În data de 11.03.2018 am fost surprins de aparatul radar încălcând o normă rutieră . Mi-a fost trimisă o înștiințare la data de 10.04.2018 să dau ... (vezi toată discuția)
Radar filofteea filofteea Bună ziua, azi circuland pe un drum județean, la întrare în localitate sub tăblița de cu denumirea localității era și tăblița cu limita de 50 km/h. ... (vezi toată discuția)