avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 181 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Rezidență Italia
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Rezidență Italia

Buna ziua, am și eu nevoie de ajutor pentru o problemă întampinată.

De curand doresc sa aplic pentru rezidență in Italia. Problema mea este urmatoarea, mi se cere o asigurare medicala pe un an pe care daca doresc sa o fac la stat nu am cum pentru ca mi se cere rezidența. Vreau sa specific ca doresc sa gasesc o solutie mai ieftină decat ce costuri se prezinta la asigurarile private din italia pentru așa ceva.

Eu m.am gandit ca poate pot gasi in Romania o solutie, o asigurare europeana, ceva, pentru ca lor nu le pasa daca este din Italia sau nu ci doar sa fie Europeana.

Aveți idee cum.aș putea gasi o.soluție mai avantajoasă dpdv financiar !?

Mulțumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Posibilitatea romanilor de a cotiza la asigurarile sociale intr-o alta tara europeana simonsimon simonsimon 1 Doresc sa stiu daca pot cotiza la sistemul de asigurari sociale de stat intr-o alta tara europeana fara a locuii in acel stat si fara a lucra in acel ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere a casj brasov tudor_uz2 tudor_uz2 Am primit acasa o decizie de impunere in suma de vreo 536 ron care cuprinde impunerea pe anu 2011,dobinda si penalitati in situatia in care eu sint plecat din ... (vezi toată discuția)
Plata asigurari de sanatate-cetatean roman rezident in strainatate adragan adragan Buna seara,sunt cetatean roman rezident de 20 de ani in Italia.In august am venit in romania in vacanta , am trecut si pe la Administratia financiara Sector 6 ... (vezi toată discuția)