avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Vanzare modele de crosetat in varianta digitala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Vanzare modele de crosetat in varianta digitala

Buna ziua creez modele de crosetat si as dori sa le vând online legal, fara sa imi fac griji cu ANAf-ul. Mentionez ca am un II prin care vand jucariile. Este necesara o firma si daca da sub ce cod CAEN s-ar încadra??
Ultima modificare: Luni, 6 Ianuarie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Forma juridica, coduri caen și handmade Andreea.Rogo Andreea.Rogo Bună ziua! De ceva timp mă gândesc să duc la nivelul următor pasiunea mea pentru croșetat. Aș vrea să îmi fac o forma juridică și nu știu de unde ... (vezi toată discuția)
Declararea veniturilor în următoarea situație ami_m ami_m Buna ziua, Dacă este posibil, aș dori să mă lămurească și pe mine cineva dacă și cum trebuie declarate veniturile în următoarea situație, astfel ... (vezi toată discuția)
Alegere cod caen pentru crosetat Ral_uca Ral_uca Buna ziua, daca in cadrul unui club de dans pentru copii...langa receptie se gaseste un stand prin care se vand articole/ accesorii crosetate/ costumase dans, ... (vezi toată discuția)