avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Forma juridica, coduri caen și handmade
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Forma juridica, coduri caen și handmade

Bună ziua! De ceva timp mă gândesc să duc la nivelul următor pasiunea mea pentru croșetat. Aș vrea să îmi fac o forma juridică și nu știu de unde să încep. Produsele croșetate sunt jucării, accesorii, decorațiuni. Las aici întrebările mele, poate mă puteți ajuta:
Ce forma juridică este mai avantajoasă în momentul acesta pentru domeniul menționat? Care este codul CAEN adecvat activității? Am nevoie de mai multe coduri? Dacă sunt mai multe coduri, taxele vin pentru fiecare cod în parte? Este nevoie obligatoriu de un atestat/diplomă? Oare exista un cod CAEN general pentru nișa handmade care sa acopere și croșetatul fără să fie nevoie de atestat, și care să îmi permită comercializarea online?
Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns și timpul acordat!

Alte discuții în legătură

Mai multe coduri caen Ioanaeu Ioanaeu Buna, as dorii sa-mi infintez un PFA cu produse handmade, artizanale. Am gasit mai multe coduri care m-ar interesa, avand in vedere ca produsele handmade din ... (vezi toată discuția)
Doresc să înființez un pfa. D.C. Andreea D.C. Andreea Bună ziua, Doresc să înființez un PFA care să dețină următoarele coduri CAEN - 4791 , 4789 și 4719, pentru a comercializa produse confecționate ... (vezi toată discuția)
Trecere de la pfa la ii Roxie Roxie Am un PFA cu un singur cod caen si doresc sa mai adaug coduri caen care sa imi permita sa comercializez atat la targuri/festivaluri cat si online ceea ce ... (vezi toată discuția)