avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Executare silita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Executare silita

Buna ziua,
Printr-o hotarare judecatoreasca ( ramasa definitiva in urma apelului la Tribunal dar acest apel nu a mai fost continuat...) in urma unei actiuni de granituire deschisa de un vecin suntem obligati sa-i "dam" o suprafata de 750 mp, teren arabil.
Hotararea a fost pronuntata prin 2016.
Ma pot adresa unui executor judecatoresc pentru a respecta aceasta hotatare?
Mentionez ca nu gasesc intelegere la vecin...
Si inca ceva...daca in hotarare scrie ca trebuie sa-i "dau" 750 mp dar nu scrie si unde, pot stabili eu portiunea ce-i revine ( adica am o portiune de gradina de legume ce are hotar cu dumneaei si as vrea sa-i "dau" in continuarea ei, o suprafata putin mai lata, sa nu "stric gradina...).
Multumesc mult!
Ultima modificare: Luni, 6 Ianuarie 2020
Ionut.ion, utilizator

Alte discuții în legătură

Revendicare si granituire? oanaiasi oanaiasi Buna ziua, Sper sa ma puteti ajuta cu un sfat in urmatoarea problema: Sunt proprietara unui teren de 500 mp (contract de vanzare-cumparare). La una din ... (vezi toată discuția)
Actiune in granituire AlbertCaf AlbertCaf Buna ziua! In cazul in care intre proprietatea mea si proprietatea altei persoanei se afla o suprafata de teren ce nu ne apartine niciuna unuia dintre noi, in ... (vezi toată discuția)
Modificare limita de proprietate conform cf razmar razmar Buna ziua, De curand a fost necesara actualizarea unor date la registrul agricol unde mi s-a atras atentia ca suprafata declarata pentru plata impozitului ... (vezi toată discuția)