avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tichete de masa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tichete de masa

Buna ziua! Lucrez in privat si beneficiez de tichete de masa, am norma de baza aici, fiind farmacist sef. De luna viitoare voi semna si contractul de rezidentiat. Am inteles ca la stat nu se mai acorda tichete de masa, ci norma de hrana sau ceva asemanator...sunt obligata sa aleg intre cele doua (tichete/norma de hrana) sau pot primi din ambele parti? Pot detine functia de farmacist sef avand norma secundara sau e obligatoriu sa fie cea de baza? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:44, 6 Ianuarie 2020
Art.18 din Legea 153/2017 nu contine nicio prevedere referitoare la faptul ca indemnizatia se acorda doar la functia de baza.
Dar se poate primi de la doua locuri de munca? Iar pentru functia de conducere trebuie neaparat norma de baza? Multumesc?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate primi de la ambele locuri de munca ... depinde de prevederile interne daca pentru functia de conducere trebuie neaparat functia de baza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Funcție de baza? legal sau nu? jordyz0r jordyz0r Buna seara! Am o mare nelămurire in legatura cu declaratul funcției de baza. Pana la 1 ianuarie 2018 am avut cim in privat cu norma de 8h/zi. De la 1 ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa de la doua locuri de munca Secole Secole Buna ziua, As dori sa stiu, in cazul in care lucrez in 2 locuri, cu regimuri diferite, daca se primesc bonuri de masa din ambele locuri. Momentan mi sa spus ... (vezi toată discuția)
Functia de baza danabode danabode Buna Am o nelamurire in ceea ce priveste functia de baza. Sunt angajata la o societate comerciala cu un sfert de norma(2 ore pe zi), unde am un salariu ... (vezi toată discuția)