avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cum ma pot casatori cu o fata din Chile?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cum ma pot casatori cu o fata din Chile?

Buna seara!
Am cunoscut in Barcelona o fata din Chile care lucreaza la negru avand viza expirata.
Intrebarea mea este: ma pot casatori cu ea la ambasada Romaniei din Spania fara ca ea sa fie nevoita sa mearga in Chile pentru nu stiu ce documente?
Va multumesc mult!
Ultima modificare: Luni, 6 Ianuarie 2020
hapeialexandru, utilizator

Alte discuții în legătură

Legat de trecerea frontierei valenovaly valenovaly Bună ziua, am și eu o întrebare pentru dumneavoastră. Am un prieten din Ecuador, rezident in Spania, lucrează legal în Spania... și vrea ca de ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu cetatean marocan Laura1182 Laura1182 Buna ziua, Sunt romanca,locuiesc in spania si doresc sa ma casatoresc cu un ceatean marocan care si dansul are permis de rezidenta permanent CE,pe teritoriul ... (vezi toată discuția)
Casatorie fata filipineza rosumihai8989 rosumihai8989 Buna ziua. Lucrez in Danemarca si am cunoscut o fata filipineza cu care as dori sa fac acte de casatorie in Romania sau daca este posibil chiar si aici. Ea ... (vezi toată discuția)