avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu bugetar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu bugetar

Cum se calculeaza salariul de incadrare a unui bugetar in 2020, cu un salriu negociat 2230 si gradatia 5 vechime?
Cel mai recent răspuns: ivanvintilica , utilizator 07:26, 7 Ianuarie 2020
Salariul minim bugetar in 2020 cu gradatia 5 vechime si pensionar limita varsta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul spor de vechime kanshiramni kanshiramni Buna ziua Lucrez ca referent la o primarie, am trecut la spor de vechime de 15% doar in harti ..... deoarece mi se spune de catre contabila ca salarul meu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt salariat contractual , angajat al unei primarii, ... daia ileana daia ileana Buna ziua, sunt salariat contractual , angajat al unei primarii, bugetar deci. De cateva zile se poarta discutii la servici referitor la acestă majorare a ... (vezi toată discuția)
Salariul bugetar nu se acorda spor vechime !! jax jax Buna ziua, Am mai scris pe forum acest caz, daca ma poate ajuta cineva va rog frumos Sunt bugetar inspector asistent cu data de 1.07.2014 am facut 5 ani ... (vezi toată discuția)