avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... diferende cu un subaltern (nu am nicio vina)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

diferende cu un subaltern (nu am nicio vina)

Buna ziua,

Am in subordine un debutant care nu s-a pus la punct cu cerintele din fisa postului (la angajare nu stia nimic, i-am aratat ceea ce are de facut, unde trebuie sa se documenteze). A gresit de mai multe ori ceea ce facea, i-am explicat calm ca a gresit). zilele trecute, a gresit din nou, si am ridicat tonul la el, explicandu-i ceea ce a gresit (procedura de lucru, intocmirea documentelor) . M-a inregistrat cu telefonul, si s-a dus la toti sefii mei (director executiv, tehnic, productie, general) si le-a pus inregistrarea spundu-le ca nu poate sa mai lucreze in asemenea stres. Ieri am aflat intamplator ca m-a inregistrat. Acum este in medical. Am dovezi ca a gresit (am cautat parte din documentele gresite si le-am pus intr-un dosar). Nu l-am jignit, nu i-am cerut in plus de ceea ce are de facut (oricum nu stie mare lucru). Ce pot sa fac? Am ramas masca, ca m-a inregistrat! Are voie sa faca asa ceva? Pot considera ca m-a hartuit? Va rog ajutati-ma ca m-a uluit comportamentul acestuia. scrie undeva ca poate face asa ceva?

Alte discuții în legătură

Jignit la locul de munca Madalin196 Madalin196 Jignit la locul de munca.... Buna seara! Am o problema la locul de munca ,șefa mea are covid și în locul ei a lăsat un coleg de munca ,el este tehnician pe ... (vezi toată discuția)
Probleme la locul de munca brazvan brazvan Buna ziua, De ceva timp ma simt hartuit la locul de munca de directorul firmei si \"seful\" ierarhic superior prin diverse forme, spre exemplu, seful meu nu ... (vezi toată discuția)
Politie sau protectia consumatorului? elena_71e elena_71e buna seara! am intrat astazi intr-un chiosc de ziare insotita de fiul meu de 5 ani pentru a depune un talon cu un anunt pen tru un ziar; urna respectiva era la ... (vezi toată discuția)