avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... politie sau protectia consumatorului?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

politie sau protectia consumatorului?

buna seara! am intrat astazi intr-un chiosc de ziare insotita de fiul meu de 5 ani pentru a depune un talon cu un anunt pen tru un ziar; urna respectiva era la 1/2 metri de usa ,am intrat,am salutat vanzatoarea care era singura,am facut un pas si am introdus talonul.Din nefericire am lasat usa deschisa,moment in care vanzatoarea a tipat la mine, eu am inchis usa si i-am spus pe un ton calm ca nu trebuie sa facem caz din atata lucru, moment in care a iesit de dupa tejghea s-a napustit asupra mea,m-a prins de umeri(eu eram socata de ceea ce mi se intampla),a deschis usa si pus si simplu m-a aruncat afara spunand"iesi afara nesimtito".Baietelul meu a inceput sa tremure si sa planga si l-am calmat doar in masina;precizez ca am 1.50 si 50kg,iar doamna cam 1.75 si vreo 100kg.;consider ca am fost agresata ,jignita si umilita in public,iar fiul meu abuzat emotional.Va rog sa ma sfatuiti unde sa ma adresez. va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 11:37, 4 Februarie 2009
Meregeti la protectia consumatorului.
Atat la protectia consumatorului cat si la politie trebuie sa faceti proba ca ceea ce spuneti este adevarat, ca in ziua si la ora respectiva va aflati in acel chiosc. Cum faceti acest lucru? Este un caz clasic de lipsa de educatie si de respect fata de semenii nostri puternic evidentiat in societatea romaneasca in ultimul timp. Eu zic sa treceti cu vederea acest fapt deoarece nu prea aveti ce face. Stimata doamna, traim in Romania, unde domneste haosul si anarhia in toate domeniile de activitate.
..............mergeti la politie si depuneti plangere, indiferent de probele pe care le aveti , astfel de comportamente trebuie descurajate...............ne-am saturat de atata violenta, agresivitate in Ro.
multumesc pentru raspunsuri,consider ca daca eu nu iau atitudine,celelalt nu... nu o sa scapam de asemenea comportamente violente si de lipsa de minimul bun simt;pe de alta parte m-au vazut cateva persoane care erau la chioscurile din jur,chiar si fiul "doamei'' respective era la curent cu ce s-a imtamplat.
La violenta nu se raspunde cu violenta. Daca cineva din persoanele aflata la locul incidentului sunt dispuse sa va ajute-ceea ce nu prea cred- depuneti o plingere la politie. E greu altfel sa dovediti ca va agresat. Au dreptate colegi, in Romania domina violenta si in curind vom fi stapiniti de anarhie. Pacat. Sau scurs aproape 20 ani de democratie. Si cind te gindesti la cei 25 sub conducerea lui Ceausescu. Nu interpretati gresit, comparatia,dar am dreptul sa gindesc si sa exprim puncte de vedere. Cine este vinovat pentru violenta care caracterizeaza societetea....:-/

Alte discuții în legătură

Ce sfat imi dati ContSters259304 ContSters259304 Buna ziua, Am divortat in 26.07.2012, un copil minor de 4 ani si 10 luni,care mi-a fost incredintat mie, locuinta comuna cu fostul sot.Atat inainte de divort ... (vezi toată discuția)
Ce măsuri luăm când avem adolescenți violenți în relațiile cu părinții? nikepsh nikepsh Speta este urmatoarea: acum 4 ani am divortat amiabil la notariat, domiciliul copilului fiind stabilit la mine/eu fiind mama lui. Mentionez ca era vorba despre ... (vezi toată discuția)
Agresat si sechestrat de administrator Mihaim6 Mihaim6 Buna ziua. Am fost abordat astazi de administratorul blocului in care locuiesc cu chirie pe motivul citirilor la apa. Neputand sa ma prezint in intervalul ... (vezi toată discuția)