avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... politie sau protectia consumatorului?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

politie sau protectia consumatorului?

buna seara! am intrat astazi intr-un chiosc de ziare insotita de fiul meu de 5 ani pentru a depune un talon cu un anunt pen tru un ziar; urna respectiva era la 1/2 metri de usa ,am intrat,am salutat vanzatoarea care era singura,am facut un pas si am introdus talonul.Din nefericire am lasat usa deschisa,moment in care vanzatoarea a tipat la mine, eu am inchis usa si i-am spus pe un ton calm ca nu trebuie sa facem caz din atata lucru, moment in care a iesit de dupa tejghea s-a napustit asupra mea,m-a prins de umeri(eu eram socata de ceea ce mi se intampla),a deschis usa si pus si simplu m-a aruncat afara spunand"iesi afara nesimtito".Baietelul meu a inceput sa tremure si sa planga si l-am calmat doar in masina;precizez ca am 1.50 si 50kg,iar doamna cam 1.75 si vreo 100kg.;consider ca am fost agresata ,jignita si umilita in public,iar fiul meu abuzat emotional.Va rog sa ma sfatuiti unde sa ma adresez. va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 11:37, 4 Februarie 2009
Daca nu puteti proba, nu o sa i sa intample nimic in final, dar daca depuneti plangerea politia e obligata sa investigheze, adica macar sa se duca pe capul ei sa o intrebe de sanatate. Merita chiar si numai asa. Asa cum ati spus, daca nimeni nu face nimic, atunci clar asemenea atitudini sunt incurajate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce sfat imi dati ContSters259304 ContSters259304 Buna ziua, Am divortat in 26.07.2012, un copil minor de 4 ani si 10 luni,care mi-a fost incredintat mie, locuinta comuna cu fostul sot.Atat inainte de divort ... (vezi toată discuția)
Ce măsuri luăm când avem adolescenți violenți în relațiile cu părinții? nikepsh nikepsh Speta este urmatoarea: acum 4 ani am divortat amiabil la notariat, domiciliul copilului fiind stabilit la mine/eu fiind mama lui. Mentionez ca era vorba despre ... (vezi toată discuția)
Agresat si sechestrat de administrator Mihaim6 Mihaim6 Buna ziua. Am fost abordat astazi de administratorul blocului in care locuiesc cu chirie pe motivul citirilor la apa. Neputand sa ma prezint in intervalul ... (vezi toată discuția)