avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ma poate obliga sa stau 2 ani la aceasta companie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ma poate obliga sa stau 2 ani la aceasta companie

Buna ziua lucrez la un supermarket , m-au trimis de acolo sa fac un curs de brutar cand eram in concediu,cum nu am fost in tara le-am zis ca nu merg managerul a spus: "ok atunci cand vi il faci da il platesti tu" si am zis ok.Am mers la Baia Mare am platit,diploma nu a venit acasa ci au trimis-o la resurse la acest magazin unde lucrez.Ma pot obliga sa stau 2 ani?(am martori ca am platit eu 2 persoane una dintre ele a semnat ca benificiar,semnatura nefiind importanta dar cum nu era managerul a semnat cine a vrut).Sau ma pun sa platesc daca demisionez?
Ultima modificare: Marți, 7 Ianuarie 2020
Mela1234, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:33, 7 Ianuarie 2020
Nu va poate obliga la asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. am demisionat acum 2 saptamani (pe 31 iul) de la ... alex25121985 alex25121985 Buna seara. Am demisionat acum 2 saptamani (pe 31 iul) de la actualul loc de munca. Am trimis notificarea de demisie pe email. Am trimis emailul in acceasi ... (vezi toată discuția)
Refuzul de a lucra într-un program de lucru necontractual și ilegal 1984a 1984a Bună ziua Totul a început în urmă cu 4 luni și mai exact când am fost mutat de la punctul de lucru situat la aprox 30 de Km(20 de minute cu ... (vezi toată discuția)
Schimbarea locului de munca fără act adițional și fără fisa de delegare Sandu Maria Corina Sandu Maria Corina Bună ziua. Anul trecut, mai exact în data de 15 mai 2020 m-am întors din CIC. Menționez că lucrez la o Instituție Financiara Nebancara pe postul de ... (vezi toată discuția)