avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuare

Buna ziua !In luna Decembrie anul trecut am primit o notificare de la un executor judecătoaresc precum ca in 30 de zile sa evacuăm casa,deoarece proprietarul a câștigat casa (nu s a judecat cu noi).Asta ar însemna pe 15 ,16 Ianuarie ca termenul de 30 de zile se încheie .Te poate evacua doar cu notificarea de la executor ?Nu mai avem niciun contract pe casa.
Ultima modificare: Marți, 7 Ianuarie 2020
Alexandragonaciu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandragonaciu , utilizator 14:00, 7 Ianuarie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Mersi frumos de răspuns!Nu avem niciun drept ,noi plăteam la READPP chiria.Stiu legea aceasta însă am înțeles ca odată ce noi nu Deținem niciun contract ,adică stam abuziv ne poate evacua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare obligare desfiintare constructie (garaj) gheghe19 gheghe19 Buna ziua, Am primit notificare de la primarie ca sunt OBLIGAT sa-mi demolez garajul in 30 zile. Terenul este al primariei. Eu am cumparat garajul in 2017, ... (vezi toată discuția)
Evacuare chiriași fara preaviz Tlc89 Tlc89 Evacuare chiriași fara preaviz Buna ziua! Va rog să ajutați în următoarea problemă: Se poate evacua un chiriaș (familie cu copil minor) fara un ... (vezi toată discuția)
Evacuare legala dupa divort? andreiion88 andreiion88 Buna ziua. Este legala evacuarea fostei sotii dupa divort din fosta locuinta comuna? Fostul sot nu i-a mai permis accesul in locuinta chiar daca in sentinta ... (vezi toată discuția)