avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Notificare OBLIGARE desfiintare constructie (garaj)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Notificare OBLIGARE desfiintare constructie (garaj)

Buna ziua,
Am primit notificare de la primarie ca sunt OBLIGAT sa-mi demolez garajul in 30 zile.
Terenul este al primariei. Eu am cumparat garajul in 2017, garajul are CF.
Nu detin contract de inchiriere valabil.
Am alta varianta in afara de demolare, va rog?
Cel mai recent răspuns: gheghe19 , utilizator 12:34, 8 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua.

Va sfătuiesc să mergeți la un avocat, cu toate actele pe care le aveți, pentru o consultație. Ar exista demersuri, dar pe calea instanței civile, însă trebuie văzute actele dvs.

Cu stimă, av. Hulea Ionuț-Marius
O sa merg. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunica a vândut casa după succesiunea in urma bunicului meu ... Leo23 Leo23 Bunica a vândut casa după succesiunea in urma bunicului meu fara că eu sa fiu chemată la succesiune .Menționez că sunt nepoata ei din partea fiului ei ... (vezi toată discuția)
Parintii mei au o casa si acte pe aceasta, insa nu are acte pe ... mobil mobil parintii mei au o casa si acte pe aceasta, insa nu are acte pe terenul de sub casa. Ce poate face in aceasta situatie? (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o suprafata care nu e trecuta pe un titlu de proprietate ... pac427 pac427 buna ziua, am o suprafata care nu e trecuta pe un titlu de proprietate , iar pe suprafata respectiva este comnstruita o cabana care nu are nici un act. cum ... (vezi toată discuția)