avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bunica a vândut casa după succesiunea in urma ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bunica a vândut casa după succesiunea in urma bunicului meu ...

Bunica a vândut casa după succesiunea in urma bunicului meu fara că eu sa fiu chemată la succesiune .Menționez că sunt nepoata ei din partea fiului ei decedat .Succesiunea s.a făcut fără mine in 2014 când a și vândut casa.Nu m.a anunțat că nu a dorit să știu și să particip ,am aflat la vreo 6 ani distanță Ce pot face eu acum ?S.o dau in judecata pe bunica și să atac succesiunea ?Și sa despăgubesc cumpărătorii?Ce pot face in acest caz.?
Bună ziua.

Pot exista demersuri legale, doar pe calea instanței civile, însă vă sfătuiesc să mergeți la un avocat, cu actele pe care le aveți (actele stare civilă, înscrisuri ce țin de imobil și succesiune, etc.), pentru o consultație, în urma căreia se va putea determina calea pe care o aveți la îndemână.

Cu stimă, av. Hulea Ionuț-Marius

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare obligare desfiintare constructie (garaj) gheghe19 gheghe19 Buna ziua, Am primit notificare de la primarie ca sunt OBLIGAT sa-mi demolez garajul in 30 zile. Terenul este al primariei. Eu am cumparat garajul in 2017, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! bunica mea a cumpărat o suprafață de teren de ... Ovi3diu Ovi3diu Bună ziua ! Bunica mea a cumpărat o suprafață de teren de 1000 mp în anul 1962 în orașul Slatina , Olt pe care era construită o casă . Prin decretul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o suprafata care nu e trecuta pe un titlu de proprietate ... pac427 pac427 buna ziua, am o suprafata care nu e trecuta pe un titlu de proprietate , iar pe suprafata respectiva este comnstruita o cabana care nu are nici un act. cum ... (vezi toată discuția)