avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... S-a majorat salariul minim brut pentru programul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

S-a majorat salariul minim brut pentru programul part-time?

Din moment ce contractele de munca part-time vor fi taxate cu contribuții sociale la valoarea lor reala incepand cu 1 ianuarie 2020, suntem obligati sa majoram salariul minim brut pentru programul part-time de 2 ore/zi la 558 lei/luna sau valoarea reala poate ramane 520 lei/luna?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:00, 7 Ianuarie 2020
Angajatorul este obligat să majoreze salariul minim la valoarea reală începând cu ianuarie 2020.
Sunteti obligati sa majorati salariul , conform prevederilor elgale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu minim 2020 part-time 2 ore ODA1 ODA1 Salariul minim pt 2 ore trebuie majorat in functie de salariul minim pe economie? Daca pana in decembrie 2019 salariul minim pt 2 ore era 520 lei/ luna ... (vezi toată discuția)
Daca pentru munca prestata ca angajat cu 2 ore pe zi, se platesc ... g.nicolaie@nettelecom.ro g.nicolaie@nettelecom.ro Daca pentru munca prestata ca angajat cu 2 ore pe zi, se platesc contribitiile pentru pensie si sanatate la norma intreaga sau nu? (vezi toată discuția)
Cim cu 2 zile de lucru rominaduca rominaduca Urmeaza sa angajam o persoana, cu program de lucru 2 zile pe saptamana(zile lucratoare), 8 ore pe zi. Imi spuneti va rog cum se calculeaza contributiile CAS ... (vezi toată discuția)