avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca pentru munca prestata ca angajat cu 2 ore pe zi, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca pentru munca prestata ca angajat cu 2 ore pe zi, se platesc ...

Daca pentru munca prestata ca angajat cu 2 ore pe zi, se platesc contribitiile pentru pensie si sanatate la norma intreaga sau nu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:40, 2 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru contractele part-time contribuțiile sociale obligatorii se vor raporta la salariul minim. Astfel, dacă salariul brut pe care îl primește angajatul part-time, conform contractului, este mai mic de 3.300 lei pe lună, contribuțiile de pensii și sănătate vor fi raportate la această valoare, iar nu la valoarea salariului din contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim cu 2 zile de lucru rominaduca rominaduca Urmeaza sa angajam o persoana, cu program de lucru 2 zile pe saptamana(zile lucratoare), 8 ore pe zi. Imi spuneti va rog cum se calculeaza contributiile CAS ... (vezi toată discuția)
Somaj daca sunt disponibilizat de la locul de munca full time ratatouille_2007 ratatouille_2007 Buna ziua. Daca am un loc de munca full time si unul part time (2 ore), iar pentru cel full time sunt disponibilizat, pot primi somaj? (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate pentru contractul de munca part-time danapopescu429 danapopescu429 Buna ziua Persoanele care au contract de munca cu jumatate de norma (de tip part-time) beneficiaza de asigurare de sanatate la fel ca si o persoana angajata ... (vezi toată discuția)