avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere

Buna ziua, detin un permis de conducere auto, dar acesta a expirat dupa cei 10 ani de conducere, am fost sa imi schimb permisul si am primit in schimb o dovada inlocuitoare, aceasta dovada a expirat iar permisul nu a ajuns in posesia mea.
Intrebare:
Pot sa circul cu masina in acest timp pana ajunge permisul de la politie la mine?
Avand in timpul acesta permisul vechi taiat la un colt si dovada expirata.
Avand in vedere faptul ca actul in sine nu mi-a fost suspendat pentru un motiv anume , a fost doar schimbat
Ultima modificare: Marți, 7 Ianuarie 2020
Borca Lucian, utilizator
Cel mai recent răspuns: Borca Lucian , utilizator 15:58, 7 Ianuarie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
ok, multumesc frumos de raspuns, am sa astept . O zi buna tuturor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am luat permisul joi și duminică aș vrea să circul cu mașina. dacă sunt oprit de poliție risc să fiu urmărit penal? romanisor romanisor Am luat permisul joi si duminica as vrea sa circul cu masina, daca sunt oprit de politie risc sa fiu urmarit penal?adica, eu ma gandesc ca doar as fi amendat ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis PIonut24 PIonut24 Salut, Acum circa 2 luni am pierdut permisul auto (categoria B) intr-un accident provocat de mine, avand doar pagube materiale si nu raniti/morti. Dreptul ... (vezi toată discuția)
Neconcordante serii permis cu card tahograf si atestat cosas43 cosas43 daca schimb prmisul de conducere trebuie neaparat schimbate si cardul tahograf/certificat de pregatire profesionala(atestat) deoarece nu mai corespunde seria ... (vezi toată discuția)