avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am luat permisul joi și duminică aș vrea să circul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am luat permisul joi și duminică aș vrea să circul cu mașina. Dacă sunt oprit de poliție risc să fiu urmărit penal?

Am luat permisul joi si duminica as vrea sa circul cu masina, daca sunt oprit de politie risc sa fiu urmarit penal?adica, eu ma gandesc ca doar as fi amendat pentru ca nu am actele la mine, este asa sau nu?
Ultima modificare: Marți, 31 Iulie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: gigiz , utilizator 19:14, 1 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati trecut de examen cu bine, insa, nu detineti inca permis. Sfatul meu ar fi sa mai stati in dreapta pana il aveti fizic in buzunar= conducerea fara permis= dosar penal
acest răspuns util
Fapta nu este infractiune din pct meu de vedere daca ati promovat examenul in vederea obtinerii permisului de conducere dar nu sunteti in posesia permisului, permisul reprezinta doar dovada dreptului de a conduce, drept nascut odata cu promovarea examenului.
Totusi, pentru a evita neplacerile intocmirii unui dosar penal, va recomand sa asteptati.
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Iulie 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Vreau sa mentionez ca detin foaia anexa care atesta faptul ca am trecut atat proba teoretica cat si practică
acest răspuns util
Singurele documente care pot fi prezentate ca dovada a dreptului de circulatie sunt permisul si dovada inlocuitoare cu drept de circulatie.
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, as dori sa ma ajutați în ceea ce privește problema ... Galma Galma Bună ziua, as dori sa ma ajutați în ceea ce privește problema în care ma aflu, La data de 21.08.2022 am fost depistat de aparatul radar pe raza ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat z3usss z3usss buna ziua, in luna octombrie anul trecut am condus auto cu numerele expirate la 12 noaptea in ziua respectiva, am fost oprit iar echipajul politiei braila mi-a ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis ruvlad82 ruvlad82 buna ziua! pe scurt: am fost prins anul trecut in mai de un echipa jde politie baut la volan. Am avut 0.49 la fiola apoi la sange 0.9 la prima recoltare si ... (vezi toată discuția)