avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Inființare SRL sau II în concediu de crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Inființare SRL sau II în concediu de crestere copil

Bună ziua,
As dori sa înființez o mica afacere și doresc sa deschid un SRL sau Intreprindere Individuala.
Momentan ma aflu în concediu de crestere copil.
As dori sa știu dacă pot deschidere una din cele 2 menționate mai sus fără a pierde și indemnizația de creștere copil.
Ultima modificare: Duminică, 12 Ianuarie 2020
ana-cer, moderator

Alte discuții în legătură

Infiintare srl in timpul concediului de cresterea copilului DanaMaria16 DanaMaria16 Sunt in concediul de cresterea copilului si doresc sa deschid un SRL . Se poate? Pot fi si administrator? Pot avea activitate pe SRL fara sa imi pierd ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma lory_cki lory_cki buna ziua, doresc sa infiintez un magazin de haine (second-hand) si in acest sens as dori sa stiu pentru ce entitate economica ar trebui sa optez ... (vezi toată discuția)
Pfa in ccc ContSters378994 ContSters378994 Bună ziua! Sunt în CCC și a dori să deschid o mică afacere de confecționare hăinuțe bebeluși acasa...dar nu stiu ce fel de intreprindere să ... (vezi toată discuția)