avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pfa in CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pfa in CCC

Bună ziua!

Sunt în CCC și a dori să deschid o mică afacere de confecționare hăinuțe bebeluși acasa...dar nu stiu ce fel de intreprindere să infiintez....nu doresc să pierd indemnizația creștere copil....dati-mi un sfat va rog...

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:56, 18 Ianuarie 2016
Pe perioada de CCC puteti obtine venituri profesionale impozabile in limita a 3.000 lei pe an calendaristic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl in timpul concediului de cresterea copilului DanaMaria16 DanaMaria16 Sunt in concediul de cresterea copilului si doresc sa deschid un SRL . Se poate? Pot fi si administrator? Pot avea activitate pe SRL fara sa imi pierd ... (vezi toată discuția)
Deschidere intreprindere individuala in timpul indemnizatiei de crestere a copilului andy1387 andy1387 Buna ziua, Actualmente primesc indemnizatia de crestere a copilului si doresc sa infiintez o intreprindere individuala la care sa nu ma angajez ci sa am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil balasilvana balasilvana Buna ziua. As dori sa stiu daca mai beneficisz de indemnizatie copil,daca deschidem o firma asociatie familiala? (vezi toată discuția)