avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum s-a fac sa-mi deblocheze banca contul?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum s-a fac sa-mi deblocheze banca contul?

Buna ziua, dragi mei ma numesc Costel Piu. Și am constatat cu stupoare, în timp ce ma aflăm acasă în România. În holiday. Ca,,, contul meu bancar Royal Bank. Mi-a fost blokat deși pe data de 31.12.2019 Mi-a intrat salariul pe cont. Iar eu pe data de 4 Ian. 2020 trebuia să ma prezint la servici. Dar nu mai am bani să ma intorc.. Ce să fac am fost anunțat că dacă voi mai lipsi 3 zile voi fi dat afară. Sun la Banka zilnic vorbesc cu ei și nu-mi dau nici un fel de răspuns decât ca asa a hotărât Banka sa-mi blocheze contul de ce? Nu-mi poate spune.. Ce s-a fac? Sun în fiecare zi de 3 -4 ori trimit E-mailuri nimic nimic ce s-a fac? Imi pierd serviciul deși în România cresc singur 2 copii minori cu ajutorul mamei mele.. Simt ca a nebunesc ce s-a fac? Va rog ajutați ma cu un sfat? Acum 1 luna în urma mi-a dispărut din cont suma de 586 lire de un anume site Wish. Sau făcut cumpărături din contul meu.. Aceiași banca ridică din umeri.. Acum 2 luni în urma mi-a fost cardul blokat în bancomat zona East Ham.. Și după 20 min am stat lîngă bancomat după plecarea mea am fost înștiințat pe aplicația bancară ca sau făcut cumpărături în valoare de 465 lire Banka Monese aveam card.. Acum 2 luni.. Ce s-a fac simt ca-n nebunesc de cap am căutat post de poliție 2 zile nu am gasit.. A treia zi am gasit un post de poliție si după 3 ore de așteptare mi-au dat un formular să APLIC online reclamația.. Bai fraților ce se întâmplă.. Unde să ma adresez nimeni nu face nimic nici poliția nici Judecătoria tribunal nimic ce s-a fac? Va rog din suflet aveti vre-o idee? +40765417944 sau piu. Costel@yahoo.com cu respect Costel Piu.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:29, 7 Ianuarie 2020
Aceste aspecte le discutați fie adtesandu-va autorităților din uk,fie unui avocat englez care sa trimita băncii o notificare.Nu avem cum să cunoaștem ca av români cum functioneaza instituțiile din alte țări,legislația care se aplica etc.Ar trebui să existe o instituție similară ANPC sau ASF unde sa puteti reclama.Intrebati și pe grupurile fb cu români din UK poate primiti îndrumări.
Ultima modificare: Marți, 7 Ianuarie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont bancar deschis in anglia medvoinea medvoinea Buna ziua! Ma numesc Marian,am lucrat 6 luni in anglia si am deschis un cont bancar in anglia,incare am si eu catva banuti! Eu am o problema cu o banca ... (vezi toată discuția)
Somatie banca AlexandruSandu AlexandruSandu Buna ziua, Cativa ani in urma am fost plecat in Marea Britanie pentru a munci. Salariul il primeam pe card. La plecare am scos toti banii de pe card si am ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi deschid un cont bancar unde sa-mi fie virati banii din franta, unde lucrez. am nevoie de putin ajutor balineanu balineanu Buna, sunt elev si am 18 ani. Urmeaza sa plec in Franta sa lucrez in vacanta, mi s-a cerut un cont bancar unde sa-mi fie virat salariu. Nu stiu ce fel de cont ... (vezi toată discuția)