avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... CONT BANCAR DESCHIS IN ANGLIA
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

CONT BANCAR DESCHIS IN ANGLIA

Buna ziua!

Ma numesc Marian,am lucrat 6 luni in anglia si am deschis un cont bancar in anglia,incare am si eu catva banuti! Eu am o problema cu o banca romaneasca,ptr.ca am ramas restant,iar creditul mi-a fost increditat catre firma de recuperatori.....Intrebarea me-a este,daca e posibil sa mi-se faca blocare de cont,sau proprire,avand in vedere ca acest cont este deschis in anglia la barclays bank? Mai specific ca la deschiderea contului,mi-sa dat si card visa,iar de sarbatori am scos bani din romania,de la bancomat....Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: new_2009 , utilizator 23:04, 7 Ianuarie 2012
da este posibil. actele de executare silita intocmire in romania sunt valabile in toate tarile din UE

depinde cat de mult isi dau interesul sa va gaseasca si ce informatii detin . Faptul ca ati folosit un card din uk in romania nu e un indiciu neaparat sa va depisteze ... mai usor era invers

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum s-a fac sa-mi deblocheze banca contul? Piu.costel Piu.costel Buna ziua, dragi mei ma numesc Costel Piu. Și am constatat cu stupoare, în timp ce ma aflăm acasă în România. În holiday. Ca,,, contul meu bancar Royal ... (vezi toată discuția)
Popriri alex214 alex214 buna, am si eu o nelamurire sa va explic de la inceput. pe 24 decembrie, verisoara mea, mia trimis banii folosind transfer elecronic din contul ei bancar ... (vezi toată discuția)
Transfer bancar internațional din senegal Giulio 71 Giulio 71 Aș vrea să știu dacă se poate transfera banii de pe un Card Visa pe numele meu deschis de o (cunoștință) în Senegal direct în contul meu deschis la o ... (vezi toată discuția)