avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul in doua transe
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul in doua transe

Buna ziua.

M-am angajat astazi pe data de 7 Ianuarie 2020 si am salariul in doua transe, prima chenzina pe 25 ale lunii si a doua pe 10. Din ceea ce am inteles, pe 25 ar fi Avansul si pe 10 ar fi lichidarea. Intrebarea mea este, imi vor intra bani pe data de 25 Ianuarie sau trebuie sa astept pana pe 10 Februarie ca abia apoi sa intre normal in ciclul 25-10?

Alte discuții în legătură

Avans si lichidare Twinkle Twinkle Buna ziua, M-am angajat de la inceputul lunii martie la o firma,care da salariile sub forma de avans si lichidare,pe 10 si 25 ale lunii. Salariul de baza ... (vezi toată discuția)
Lichidarea drepturilor salariale mariana1956h mariana1956h Dupa cum prevede Codul Muncii, in cazul in care un salariat se pensioneaza(cazul meu e pensionare pe caz de boala), cand se face lichidarea drepturilor ... (vezi toată discuția)
Cum recuperz ultimul salariu? s_cosmin_v s_cosmin_v buna ziua ma numesc cosmin si am lucrat la o firma de constructii 3 luni dar abea in ultima luna mi-au facut contract de munca adica din 12_10_2009 iar in ... (vezi toată discuția)