avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune minor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune minor

Buna sera .In urma cu 5 ani tatal minorei a decedat, in urma unei acctiuni violente care a avut-o autoare pe mama acesteie. Dosarul penal si cel de tutela au durat 5 ani. Va rog sa ma lamuriti daca succesiunea minorei este indicat sa fie facuta in instanta sau la notar, costurile fiind o problema in acest moment. Avand in vedere ca nu a depins de minora si ca nu a existat pana in 2019 un reprezentant legal care sa se poata ocupa de acest aspect se poate cere in instanta renuntarea la acel impozit catre stat ?
Ultima modificare: Marți, 7 Ianuarie 2020
matachesimona, utilizator

Alte discuții în legătură

Succesiune meryemmmm meryemmmm v-as ruga sa ma lamuriti in urmatoarea situatie referitoare la o succesiune: ce urmeaza a fi facuta zilele acestea; familia batranului decedat este compusa ... (vezi toată discuția)
Succesiune mostenire pentru minor Stelagre Stelagre Buna seara,am o fetita minora sub 14 ani, tatal ei a murit si am inceput succesiunea. Eu nu am fost casatorita cu el, la data decesului a fost necasatorit. ... (vezi toată discuția)
Împărțire mostenire giocont giocont Bună ziua! Ținând cont de prevederile privind moștenirea, va rog să îmi spuneți cum se împarte masa succesorală in urma decesului, in cazul in care ... (vezi toată discuția)