avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Circumstante personale
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Circumstante personale

Buna ziua. Doresc sa contest o amenda de circulatie si nu stiu la circumstante personale, ce trebuie sa adaug. Ma puteti ajuta cu un sfat?
Cel mai recent răspuns: loveusa24 , utilizator 22:11, 7 Ianuarie 2020
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsă rovinietă: în cât timp de la data depistării în trafic trebuie să primesc acasă procesul verbal de constatare? kovacs_stefan kovacs_stefan Vă rog să-mi spuneți în cât timp de la data ,,infracțiunii\" (adică am fost depistat fără rovinietă) trebuie să primesc acasă Procesul verbal de ... (vezi toată discuția)
Motive pentru contestatie Calinmack Calinmack Buna ziua! De curand am fost prins cu viteza mai mare decat trebuia si mi-a fost suspendat carnetul. Pe proces scrie ca este supendat pe 90 de zile insa doamna ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.daca la un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul ... Danut2397 Danut2397 Buna ziua.daca la un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolui ai avocat poti scapa cu o pedeapsa mai mica? (vezi toată discuția)