avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... anulare preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

anulare preaviz

Preavizul pe care l-am primit de la conducerea unitatii poate fi anulat ulterior de catre aceasta?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: rodicadumitru , utilizator 17:42, 16 Ianuarie 2013
Da , preavizul poate fi anulat !
Da, si eu sunt de aceeasi parere.=D>
De multe ori este dat un preaviz unui angajat ca sa-l determine sa-si reconsidere pozitia fata de angajator , mai ales intr-o perioada de criza .
ionigeo a scris:

Preavizul pe care l-am primit de la conducerea unitatii poate fi anulat ulterior de catre aceasta?
Multumesc.


Exista posibilitatea ca angajatorul sa renunte la acordarea preavizului, cu consecinta pastrarii in continuare ca salariat pe acea persoana.
Cunosc un caz in care angajatul nu fost de acord cu anularea preavizului,dupa ce a semnat toate actele si s-a pregatit de somaj.Poate angajatorul sa-l oblige sa revina?Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Revocarea deciziei de concediere Irina S. Irina S. Ma poate ajuta cineva cu un text de lege prin care se poate revoca decizia de concediere? Angajatorul doreste aceasta revocare. (vezi toată discuția)
Reintegrare in munca si demisie ulterioara Antimis Antimis Am fost demis [u]nemotivat,[/u] pe criteriul necorespondentei profesionale (art. 61 alin. d) din Codul Muncii). Contractul Individual de Munca a incetat pe 15 ... (vezi toată discuția)
Preaviz dijmarescu dijmarescu Buna ziua, O salariata a fost notificata cu privire la desfiintarea postului si i s-a oferit un alt post in schimb. I s-a oferit un termen de gandire cu ... (vezi toată discuția)