avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Caz penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Caz penal

Buna dimineata,numele meu este Marin Dan. Va rog sa ami spuneti ce no se poate antampla an cazu meu.
Am furat de la locu de munca suma de 13000 lei,an 24 ore am anapoiat suma de 7000 lei ,ulterior an 4,5 luni am mai dat 4000 lei au mai ramas de dat 2000 ,an depozit am intrat cu cheile pe care mi lea dat sefu de depozit nu am intrat prin efractie. Eu mai am o problema,merg la semnat la 3 luni la serviciu de probatiune,am mers fara permis si baut la volan. Mai am de semnat pana an Aprilie anu asta . Va multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Au depus plangere impotriva dvs?
Da este depusa

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Au depus plangere impotriva dvs?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca este vorba de furt, incercati sa incheiati un acord de mediere sau sa va impacati.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Ianuarie 2020
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Nu vrea nici sa vorbeasca cu mine. Multumesc
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Apelati la avocat sau la mediator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat dana paraschiv dana paraschiv am luat cu amprumut de la cineva o suma de banii adica 1900 euro.am mers la notariat si am facut un act precum ca la data de 12 decembrie ai voi achita ... (vezi toată discuția)
Acuzat pe nedrept de delapidare, sunt chemat să semnez o declarație Adrian Tatu Adrian Tatu Am lucrat ca si Curier la un angajator find in colaborare cu o firma de curierat am avut un mic incident cu autoturismul niste plastice sparte (am alunecat ... (vezi toată discuția)
Bună seara ! o societate de asigurări refuză plata daunelor ... andrusceacpaunel andrusceacpaunel Bună seara ! O societate de asigurări refuză plata daunelor produse printr-un furt din locuință, in baza poliței de asigurare, motivând că furtul nu a ... (vezi toată discuția)