avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contor pasant
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contor pasant

Locuiesc de 2 luni într un bloc nou, iar conectarea la energie electrica se face printr un contur pasant, pe curentul de șantier al investitorului. Cei de la Enel nu au venit să înlocuiască cu un contur normal și ulterior să se încheie contract de furnizare a serviciilor între mine și ei. Este normal ca dezvoltatorul să mă pună să achit contravaloarea curentului în condițiile în care prin contractul de vânzare cumpărare se obliga să am racordare la toate utilitățile?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:57, 8 Ianuarie 2020
Cei de la Enel nu au venit să înlocuiască

Daca reprezentantii enel nu au venit sa inlocuiasca contorul care este problema dv ?
Este legal si normal ca aparatele de contorizat consumuri individuale sa apartina titularului contractului de furnizare utilitati
Vi se asigura furnizarea apei dar contorizarea consumului se realizeaza prin apometre achizitionate si instalate de catre dv
La fel si la gaze

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu dezvoltatorul imobiliar valentinpit valentinpit buna ziua. de aproximativ o luna m-am mutat intr.un bloc nou. Toate bune si frumoase pana cand dezvoltatorul a inceput sa ne ceara banii pe contorul de gaze ... (vezi toată discuția)
Racordare enel - imobil nou bogda91 bogda91 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o situatie: la cumpararea unui apartament intr-un imobil nou, in contractul de vanzare - cumparare, autentificat la notar, ... (vezi toată discuția)
Contract enel Erimiaflorin Erimiaflorin Buna ziua ! Am o intrebare va rog .Am achizitionat un apartament intr-un bloc de locuinte iar in contractul de vanzare -cumparare este stipulat :Contractul de ... (vezi toată discuția)