avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... permis suspendat in italia
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

permis suspendat in italia

Buna ziua ,am permisul suspendat in 14 luni in Italia pentru parasirea locului accidentului din care soferul celuilalt vehicul a fost la spital desii avariile erau usoare , si a primit concediu medical. Am angajat un avocat pentru al reupera mai devreme dar fara nici un rezultat. Mi sa dat o foaie de la carabinieri in care scrie ca la finalizarea perioadei de suspendare trebuie sa ma prezint la o sectie pentru al ridica. acuma intrebarea mea este daca nu sunt rezident in Italia ci in Romania pot sa il ridic din tara,sau trebuie sa ma prezint in Italia pentru al recupera?

Alte discuții în legătură

Plecare de la locul accidentului Markus91 Markus91 Ieri de dimineata am fost implicat indirect intr-un accident cu avarii usoare. Am venit dintr-o parcare si vroiam sa intru pe o straduta. La intrare am apucat ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat in italia pentru 3 ani naghisani naghisani de unde trebuie sa mi iau permisul care a fost suspendat pentru 3 ani in italia acum 4 ani?eu conduceam in cartier un autoturism si la o intersectie mi-a ... (vezi toată discuția)
Parasirea locului accidentului care a avut ca urmare avarii usoare andrei_alexandra andrei_alexandra buna.am si eu o intrebare..acum o saptamana am accidentat usor o masina..pentru ca m\'am speriat foarte tare nu am stat.zilele trecute am primit o citatie pe ... (vezi toată discuția)