avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Unde e dosarul meu ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Unde e dosarul meu ?

Buna.Am depus dosarul in septembrie 2008 la Consulatul Romaniei la Chisinau.Mi-a zis cineva ca e posibil sa nu fi ajuns inca dosarul in Bucuresti,e adevarat? De ce dureaza atita timp ca sa se transfere dosarele?Am trimis in aprilie 2009 prin posta scrisoare recomandata sa fiu anuntata despre stadiul dosarului meu,a venit confirmarea primirii acestei scrisori,nu si un raspuns din partea comisiei.Ce sa fac sa aflu ?
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 10:03, 10 Decembrie 2009
Buna ziua !
Ati depus dosarul , dar nu ne spuneti esentialul: pentru ce ( acordare cetatenie, viza de rezident, pasaport, etc.).
Va puteti interesa la Ministerul de externe, direct printr- o audienta sau tot printr- o recomandata cu confirmare de primire.
Dosarul de redobindire a cetateniei romane.Ministerul Justitiei stiu ca se ocupa de aceasta.
Din pacate, nimeni nu va poate raspunde aici la intrebarea “De ce…?” Sunt destule variante de raspuns dar cel mai probabil este acela ca sunt multe dosare care trebuie analizate, multe scrisori pentru care trebuie formulat un raspuns – probabil ca scrisorii dv nu i-a venit randul sa i se raspunda. Poate e bine sa mai trimiteti catre Ministerul Justitiei alta recomandata, in care sa scrieti si faptul ca reveniti cu o scrisoare dupa cea trimisa in Aprilie – sau pur si simplu trimiteti o noua scrisoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere pentru redobandirea cetateniei romane mec mec Ma adresez tuturor juristi, avocati cu urmatoarea rugaminte. Sunt cetatean al Republicii Moldova si in toamna 2004 pe adresa Consulatului Romaniei din Chisinau ... (vezi toată discuția)
Nu vine raspuns dacons007 dacons007 buna ziua,D-le avocat,spuneti-mi cui sa ma adresez si ce urmeaza sa mai fac,in ianuarie 2012 am implinit 1 an decind am depus dosarul la Bucuresti,atunci am ... (vezi toată discuția)
Probe indirecte mec mec Ma adresez tuturor juristi, avocati cu urmatoarea rugaminte. Sunt cetatean al Republicii Moldova si in toamna 2004 pe adresa Consulatului Romaniei din Chisinau ... (vezi toată discuția)