Ma adresez tuturor juristi, avocati cu urmatoarea rugaminte. Sunt cetatean al Republicii Moldova si in toamna 2004 pe adresa Consulatului Romaniei din Chisinau am expediat o scrisoare recomandata privind programarea datei pentru depunerea cererii de redobandire a cetateniei romane. Am asteptat raspunsul privind programarea si nu lam primit. Am contactat prin telefon consulatul romaniei din chisinau si mi sa comunicat ca pot depune cererea de redobandire a cetateniei romane, daca prezint confirmarea expedierii scrisorii recomandate(atentie nau spus nimic ca ei erau obligati sama informeze prin scrisoare pentru data la care eram programat). La mine aceasta confirmare privind expedierea scrisorii de programare nu sa pastrat. Si de la consulat mi sa raspuns ca fara a prezenta confirmarea nu pot sa depun cererea. Si aceasta e dupa 5 ani de asteptare. Dar mi sa pastrat o foaie din ziar cu data de 2004 toamna(in acest ziar se publica informatii privind redobandirea, ce acte sunt necesare, textul cererii de programare), in baza careia mam condus la expedierea cererii de programare. La fel am actele de stare civila cu data intocmirii toamna 2004 leam pregatit pentru a depune dosarul, la fel sa pastrat o scrisoare e-mail cu raspuns adresata presedinte al Romaniei dl. Basescu, cu data de aprilie 2005 prin care atentionam imposibilitatea programarii la consulat pentru a depune dosarul de redobandire. SPUNETI VA ROG DACA ACESTEA(ZIARUL, ACTELE STARE CIVILA, EMAILUL) POT SERVI IN LOC DE ACEA CONFIRMARE DE EXPEDIERE A SCRISORII RECOMANDATE. Si ce lege si articol din legislatia romana se indica ca datele indirecte servesc ca proba in loc de documentul de baza. Sincer va multumesc pentru ajutorul acordat
:offtopic: Interventie moderator
Nu mai deschideti acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topic-urile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori, utilizatorul urmand a fi avertizat, iar ulterior, in caz de nerespectare a avertismentului, va fi banat temporar sau defintiv.
Probe indirecte
mec
Ma adresez tuturor juristi, avocati cu urmatoarea rugaminte. Sunt cetatean al Republicii Moldova si in toamna 2004 pe adresa Consulatului Romaniei din Chisinau ... (vezi toată discuția)