avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am nevoie de certificat pt produs handmade?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am nevoie de certificat pt produs handmade?

Buna ziua! Detin un srl cu cod caen 3299 ,realizez produse handmade .Ma ocup in general de producerea diferitelor obiecte lucrate manual din placaj de lemn,decoratiuni,jucarii etc.Intrebarea mea este referitoare la certificarea pe produsul realizat,si anume daca am nevoie de vre-un certificat de la mediu de ex pt a imi vinde produsele unor firme spre vanzare sau atelierelor pt copii pt a le folosii in cadrul atelierului.Multumesc!

Alte discuții în legătură

Atelier tamplarie anamaria_b07 anamaria_b07 Buna ziua! Detin un srl-d si am cod caen 3299 ,pe langa decoratiuniile handmade pe care le realizez ,cumpar placaj din lemn ,tai manual diferite forme pe care ... (vezi toată discuția)
Fiscalitate in domeniul artei Alexandramarin Alexandramarin Ce forma legala poate avea o persoana fizica care realizeaza produse \"handmade\", fara caracter de permanenta? Ca liber profesionist in domeniul designului ... (vezi toată discuția)
Afacere cu produse handmade- ce este legal ? campeand campeand Buna ziua , As dori sa va intreb , in ce conditii pot vinde produse handmade fara a fi in ilegalitate? se poate face acest lucru fara a fi PFA sau AF sau ... (vezi toată discuția)