avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Atelier tamplarie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Atelier tamplarie

Buna ziua! Detin un srl-d si am cod caen 3299 ,pe langa decoratiuniile handmade pe care le realizez ,cumpar placaj din lemn ,tai manual diferite forme pe care apoi le vopsesc si decorez .Intrebarea mea este:Am nevoie de inca un cod caen daca lucrez cu lemnul in serie mica sau pe comanda iar decoratiuniile le vand in targuri sau online? Ma obliga legea sa imi fac atelier de tamplarie in spatiu meu de lucru de acasa?

Alte discuții în legătură

Am nevoie de certificat pt produs handmade? anamaria_b07 anamaria_b07 Buna ziua! Detin un srl cu cod caen 3299 ,realizez produse handmade .Ma ocup in general de producerea diferitelor obiecte lucrate manual din placaj de ... (vezi toată discuția)
Vânzare produse handmade ionelbaciu87 ionelbaciu87 Vrem sa confectionam decoratiuni hand-made si lumanari decorative de sezon cu scopul de a le vinde la targurile de specialitate,stradal si/sau pe internet. ... (vezi toată discuția)
Sediu social cu activitate de productie anamaria_b07 anamaria_b07 Buna ziua! Detin Srl-d si am sediul social cu contract de comodat pe o camera din casa parintiilor.Vreau sa desfasor la sediu activitate de productie in serie ... (vezi toată discuția)