avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Bună ziua,
As dori sa știu dacă pot beneficia de indemnizatie crestere copil având în vedere următoarele :
Sunt salariata a unui SA
Dețin o intreprindere individuala ce nu a realizat venituri 12 luni consecutiv
Pot beneficia de indemnizatie fără a închide firma? Ce soluții am în aceasta situație?
Cel mai recent răspuns: Loredana10b , utilizator 15:41, 9 Ianuarie 2020
Puteti beneficia de indemnizatie fără a închide firma ...
Bună ziua,
Mulțumesc frumos pentru răspuns.
Ma puteți îndruma sau îmi puteți comunica care sunt pașii?

Cornel Vasile a scris:

Puteti beneficia de indemnizatie fără a închide firma ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisia inainte de ccc Crashpk Crashpk Buna Ziua,va rog sa ma ajutati in legatura cu CCC,deci situatia este in felul urmator,concediul de maternitate s-a terminat pe data de 27.06.2019,ca urmare ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pentru un salariat care detine si o intreprindere individuala bianca38 bianca38 Buna ziua, sunt insarcinata in 4 luni si sunt angajata la o societate comerciala, in paralel detin si o intreprindere individuala. Intrebarile mele sunt ... (vezi toată discuția)
Revenire serviciu din concediu crestere copil Simina17 Simina17 Buna ziua! In data de 03.07.19, copilul implineste 2 ani, timp in care eu beneficiez de indemnizatie. Urmeaza sa revin la serviciu, fiind angajata pe firma ... (vezi toată discuția)