avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pedeapsa complementară
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pedeapsa complementară

Bună ziua AvocatNet, am o întrebare mai serioasa, am primit o pedeapsa cu 3 ani de executare pentru ucidere din culpa (art 192), m-am liberat condiționat. Și am și pedeapsa complementară, interzicerea dreptului de a conduce pe o perioada de doi ani. Am înțeles ca se cumulează restul de pedeapsa cu acești doi ani. Exista posibilitatea de a mai scădea din interdicție? Orice alternativa.
Va mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 9 Ianuarie 2020
ionut196, utilizator
Cel mai recent răspuns: Duca Oana , Avocat 20:11, 9 Ianuarie 2020
Nu aveti posibilitatea.
Buna seara! Pe durata termenului de supraveghere, adica pana la implinirea duratei pedepsei pe care o "executati" in libertate, se executa pedeapsa accesorie a interzicerii exercitarii dreptului de a conduce, urmand ca la implinirea pedepsei principale sa inceapa sa fie executata pedeapsa complementara a interzicerii exercitarii acestui drept. Probabil ca asta vi s-a spus ca "se cumuleaza".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare Alerg Alerg Bună ziua, am avut un accident rutier la jumătatea anului 2015, fiind în stare de ebrietate. Au fost patru capete de acuzare: ucidere din culpa, vătămare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. as dori daca ma puteti ajuta cu lamuriri asupra unei ... Dan Nid Dan Nid Buna ziua. As dori daca ma puteti ajuta cu lamuriri asupra unei sentinte. ]n data de 23.01.2020 am primit urmatoarea sentinta ) dispune ca inculpatul sa ... (vezi toată discuția)
Buna! ma poate lamuri cineva ? moritsu moritsu \\" In baza dispozitiilor art. 71 alin 1, 2 C.pen. aplica inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii drepturilor prevazute de art 64lit. (a) teza a II-a si ... (vezi toată discuția)