avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vaucher de vacanta pe card
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vaucher de vacanta pe card

As dori sa intreb,daca pe anul 2019 am primit vacher de vacanca pe card (suma/valoarea) si nu l-am folosit,se poate cumula cu suma pe anul 2020? Deci vaucerele de vacanta cu banii pe card de vacanta se cumuleaza?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:29, 10 Ianuarie 2020
Voucherul de vacanță are perioada de valabilitate de un an de la data emiterii, fără a se înțelege că aceasta este perioada de valabilitate a suportului electronic, în cazul în care voucherul a fost emis pe acest tip de suport.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Voucherele de vacanță - returnare sau nu în caz de demisie? emma_pitoi@yahoo.com emma_pitoi@yahoo.com Sunt pentru anul 2017 sau pentru 2018? In caz de demisie cum procedez le returnez am lucrat tot anul 2017? Multumesc (vezi toată discuția)
Pana cand pot fi folosite sumele încărcate pe cardul electronic ... Vl75Al Vl75Al Pana cand pot fi folosite sumele încărcate pe cardul electronic de tichete de masa alimentat ultima data în octombrie 2020?Menționez ca mi s-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua va rog sa.mi spuneți până pe ce data sa prelungit ... dayny72 dayny72 Buna ziua va rog sa.mi spuneți până pe ce data sa prelungit valabilitatea vaucerelor de vacanta acordate pentru perioada Ian 2020 dec 2020 .Va mulțumesc. ... (vezi toată discuția)